Kisakeskustelu - Kilometrikisa 2017

« Etusivulle

Kirjoita kommentti

» Kirjaudu sisään kommentoidaksesi
AnneliP kirjoitti 24.04.2017 14:42:
Hei!
Olen alla olevan kommentin kanssa samaa mieltä...kyllä kuntopyöräily sisälläkin nostaa kuntoa... aina ei ole mahdollista lähteä ulos... olisi kiva kirjata nämäkin "pyöräilyt"
kuranaama kirjoitti 24.04.2017 14:20:
Hei. Vähän ihmetyttää tuo Kilometrikisan sääntöjen näkökulma sisällä pyöräilyyn. Säännöissähän kuvataan "Tavoite on kannustaa mahdollisimman monia oman työ- tai muun yhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi."

Miten sisähallissa tai kuntopyörällä ajaminen ei sovi tähän tavoitteeseen? Esimerkiksi sähköavusteinen ajo on ok - nostaako sähköavusteisella ajaminen yhteishenkeä enemmän kuin sisäpyöräily kuntoa?
Kilometrikisa / Ylläpito kirjoitti 20.04.2017 09:55:
Hei Premnas! Pahoittelut, että et ole saanut vastausta kysymykseesi! Ongelma ei varmastikaan ole kovin laaja, koska muita raportteja tästä ei ole tullut. Voisimme selvitellä asiaa tekniikan kanssa. Hyvä aloitus olisi tietää käyttämäsi selain, sen tarkka versio sekä käyttämäsi käyttöjärjestelmä. Palaamme asiaan sähköpostitse.
Premnas kirjoitti 19.04.2017 20:46:
Hei! Minulla on sivustolla tekninen ongelma. Kaikki muut jutut sivulla toimivat muttei oikean ylänurkan valikkopainike. En ole saanut keneltäkään vastausta (sähköpostitse tai kilometrikisan fb-sivulla) asiaan ja kilometrikisa alkaa jo ihan kohta. Hiiri muuttuu kädenkuvaksi kyseisen valikon päällä mutta painettaessa ei tapahdu mitään. Tarkoittaa sitä etten pääse katsomaan mitään omia tietoja ja kilometrien kirjaamiset pitää mennä jostain kiertoreittiä jos ongelma jatkuu vielä kisan alettua. Eikö kukaan osaa auttaa?
Kilometrikisa / Ylläpito kirjoitti 19.04.2017 11:27:
Leila, kuntopyörällä poljettuja minuutteja tai kilometrejä ei lasketa mukaan. Säännöissä sanotaan:
Pyöräilykilometreiksi ja -minuuteiksi hyväksytään polkupyörän kaikilla eri lihasvoimin liikkuvilla sovelluksilla (tandem, nojapyörä, laatikkopyörä jne.) poljetut kilometrit ja minuutit sekä kickbikella eli potkupyörällä taitetut matkat. Kilometrikisan kilometrit pitää polkea kisan hengen mukaisesti ulkona, esim. sisähallissa pyöräiltyjä kilometrejä ei hyväksytä.
Leila Niittymäki kirjoitti 19.04.2017 11:01:
Hei! Nyt kun tulevassa kisassa voi kirjata myös minuutteja, onko siis mahdollista osallistua polkemalla kuntopyörää?
Capitaine Archibald Haddock kirjoitti 13.04.2017 10:31:
"Huom! yksittäisen polkijan on mahdollista kirjata sekä minuutteja että kilometrejä tai vain minuutteja tai kilometrejä."

Ihan mielenkiinnosta kyselen: Mitenkäs noi ranking-listat on rakennettu tänä vuonna? Jos otetaan sellainen hypoteettinen oletus että joukkueessa olisi sekaisin näitä jotka kirjaavat pelkästään minuutteja tai kilometrejä? Epäilen kyllä että meidän joukkueessa taotaan listalle kaikki parametrit mitä laitettavissa on :D