Ketjureaktio

Osallistumalla Kilometrikisaan, voit lähteä mukaan myös Punaisen Ristin Ketjureaktioon!

Ketjureaktio on Kilometrikisan yhteydessä poljettava Suomen Punaisen Ristin tempaus, jolla kerätään varoja ilmastonmuutokseen sopeutumiseen. Avustukset kohdistuvat erityisen rankasta kuivuudesta kärsivään Itä-Afrikkaan, jossa Punainen Risti istuttaa Keniaan muun muassa hedelmäpuita.

Lähde mukaan! Liikkumalla olet mukana tärkeässä auttamistyössä.

Kuinka se sitten toimii? 

Samalla, kun ilmoitat joukkueesi Kilometrikisaan, voit ilmoittautua mukaan myös Ketjureaktioon. Avustussumma kertyy poljettavien kilometrien mukaan: joukkue, yritys tai vaikkapa sponsori lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron Punaisen Ristin auttamistyöhön.

Joukkueen nimen viereen seurantatauluun tulee näkyviin Punaisen Ristin logo ja laskuri seuraa poljettujen kilometrien lisäksi myös lahjoitussummaa.

Mikä mahtava tapa auttaa! Vuosien varrella lahjoitussummaa ovat kerryttäneet niin yritys-, perhe- kuin kaverijoukkueetkin.

Yhteistyötä jo vuodesta 2010

Kilometrikisa ja Suomen Punainen Risti ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2010. Kilometrikisan osallistujamäärän kasvaessa yhä useampi joukkue on osallistunut myös Ketjureaktio-tempaukseen. Ennätysvuonna 2018 Ketjureaktioon osallistuneet joukkueet keräsivät lahjoitusvaroja lähes 120 000 euroa.   

Uskomaton summa – nyt on aika tehdä uusia ennätyksiä!

Kuinka osallistua?

Ketjureaktio-keräys toimii Kilometrikisan "sisällä". Joukkueen ilmoittaminen Ketjureaktio-kisaan on helppoa.

Rekisteröidy Kilometrikisan netissä.
Perusta joukkue. Klikkaa ilmoittautumislomakkeella "Osallistumme Punaisen Ristin Ketjureaktioon".
Kutsu polkijoita mukaan joukkueeseesi. Ilmoita heille joukkueen nimi ja osallistumiskoodi, jonka saat joukkueen perustamisen yhteydessä.
Jokainen joukkueen jäsen merkitsee esimerkiksi viikoittain kertyneet kilometrit joukkueen tulokseen Kilometrikisan nettisivuilla. Sivujen laskuri laskee Ketjureaktioon ilmoittautuneiden joukkueiden polkemien kilometrien lisäksi myös ajan tasalla olevan keräyssumman (1 €/25 km).

Ketjureaktio-kampanjassa kerätyn avustussumman lahjoitus 

Joukkue lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron. 
Katso joukkueen tiedoista joukkueen yhteensä polkema kilometrimäärä ja jaa luku 25:llä. Huom! Kilometrimäärään ei ole laskettu sähköpyörällä poljettuja kilometrejä, joten ne tulee lisätä lukuun ennen jakoa 25:llä. 
Tee lahjoitus Suomen Punaisen Ristin -verkkosivujen kautta. Valitse alavetovalikosta ''muu summa'' ja kirjaa kilometrien perusteella lasketun avustussumman määrä valikkoon. 
Voit lahjoittaa avustussumman heti tai tilata sille laskun. 

Ketjureaktion-kampanjaan voi osallistua myös yksityishenkilönä. Ohjeet maksuun Punaisen Ristin -verkkosivuilla. Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä: lahjoitukset@punainenristi.fiSPR Ketjureaktio


Polar


Suomen Työsuhdepyörä


Powered by Tunturi

Move & Go


Bikester


Suomen Metsä