Ketjureaktio

Osallistu Ketjureaktioon!

Liity Ketjureaktioon: Ketjureaktio on Kilometrikisan yhteydessä poljettava tempaus, jolla autetaan ihmisiä varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin osana Punaisen Ristin kansainvälistä työtä. Työnantaja/sponsori: kannusta liikkumista tukemalla Punaisen Ristin ilmastotyötä!

Kuinka se sitten toimii? 

Voit ilmoittaa joukkueesi Ketjureaktioon samalla kun ilmoitat joukkueesi mukaan Kilometrikisaan. Se onnistuu myös milloin tahansa myöhemmin joukkueen omalla sivulla olevalta Ketjureaktio-välilehdeltä. Vain joukkueen kapteeni voi ilmoittaa joukkueen Ketjureaktioon.

Avustussumma kertyy poljettavien kilometrien mukaan: joukkue, yritys tai vaikkapa sponsori lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron Punaisen Ristin auttamistyöhön.

Joukkueen nimen viereen tulosluetteloon tulee näkyviin Punaisen Ristin logo ja laskuri seuraa poljettujen kilometrien lisäksi myös lahjoitussummaa. Joukkueen keräämä lahjoitussumma näkyy koko ajan myös joukkueen omalla sivulla.

Mikä mahtava tapa auttaa! Vuosien varrella lahjoitussummaa ovat kerryttäneet niin yritys-, perhe- kuin kaverijoukkueetkin.

Aineistot osallistujille

Ketjureaktiossa olet mukana edistämässä ilmastoratkaisuja Punaisen Ristin kansainvälisessä työssä.

Kaikki Ketjureaktion osallistujat saavat käyttöönsä bannereita ja kuvia viestimiseen. Lataa materiaalit aineistopankista.

Mikäli aihealue kiinnostaa tarkemmin, tutustu myös Suomen Punaisen Ristin kokoamaan aineistoihin ilmastonmuutoksen vaikutuksista ihmisten elämään ja keinoihin lieventää ja estää ilmastonmuutoksen haittoja.

Kuinka osallistua?

Ketjureaktio-keräys toimii Kilometrikisan "sisällä". Joukkueen ilmoittaminen Ketjureaktio-kisaan on helppoa.

Rekisteröidy Kilometrikisan netissä.
Perusta joukkue. Klikkaa ilmoittautumislomakkeella "Osallistumme Punaisen Ristin Ketjureaktioon".
Kutsu polkijoita mukaan joukkueeseesi. Ilmoita heille joukkueen nimi ja osallistumiskoodi, jonka saat joukkueen perustamisen yhteydessä.
Jokainen joukkueen jäsen merkitsee esimerkiksi viikoittain kertyneet kilometrit joukkueen tulokseen Kilometrikisan nettisivuilla. Sivujen laskuri laskee Ketjureaktioon ilmoittautuneiden joukkueiden polkemien kilometrien lisäksi myös ajan tasalla olevan keräyssumman. Joukkueen omalla sivulla on myös laskuri, joka huomioi kaikki joukkueen keräämät kilometrit. (1 €/25 km)

Ketjureaktio-kampanjassa kerätyn avustussumman lahjoitus 

Joukkue lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron. 
Lahjoituksen tekemiseen tarvittavat laskutustiedot kysytään Kilometrikisa-palvelussa joukkueen kapteenilta kisan aikana. Ilmoitathan tiedot, jotta lahjoitus saadaan perille.

Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä: lahjoitukset@punainenristi.fiSPR Ketjureaktio