Ketjureaktio

Ketjureaktion juhlavuosi – poljetaan miljoona rikki tänä kesänä!

Liity Ketjureaktioon: Ketjureaktio on Kilometrikisan yhteydessä poljettava tempaus, jolla autetaan ihmisiä varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin osana Punaisen Ristin kansainvälistä työtä. Työnantaja/sponsori: kannusta liikkumista tukemalla Punaisen Ristin ilmastotyötä! Auta tänä juhlavuonna saavuttamaan 1 M € lahjoituskertymä, jonka pohjan Ketjureaktioon osallistuneet joukkueet ovat vuosien varrella yhdessä polkeneet. Tule mukaan matkalle ja ole mukana tärkeässä auttamistyössä! 

Kuinka se sitten toimii? 

Voit ilmoittaa joukkueesi Ketjureaktioon samalla kun ilmoitat joukkueesi mukaan Kilometrikisaan. Se onnistuu myös milloin tahansa myöhemmin joukkueen omalla sivulla olevalta Ketjureaktio-välilehdeltä. Vain joukkueen kapteeni voi ilmoittaa joukkueen Ketjureaktioon.

Avustussumma kertyy poljettavien kilometrien mukaan: joukkue, yritys tai vaikkapa sponsori lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron Punaisen Ristin auttamistyöhön.

Joukkueen nimen viereen tulosluetteloon tulee näkyviin Punaisen Ristin logo ja laskuri seuraa poljettujen kilometrien lisäksi myös lahjoitussummaa. Joukkueen keräämä lahjoitussumma näkyy koko ajan myös joukkueen omalla sivulla.

Mikä mahtava tapa auttaa! Vuosien varrella lahjoitussummaa ovat kerryttäneet niin yritys-, perhe- kuin kaverijoukkueetkin.

Aineistot osallistujille

Ketjureaktiossa olet mukana edistämässä ilmastoratkaisuja Punaisen Ristin kansainvälisessä työssä.
Kaikki Ketjureaktion osallistujat saavat käyttöönsä bannereita ja kuvia viestimiseen. Lataa materiaalit aineistopankista.

Tarjoamme kannustavan virstanpylvään kaikille Ketjureaktiossa mukana oleville 25 000 km polkeville joukkueille ja ryhmille: sovi tulevaisuuden maailmaa ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia avaava, rohkaiseva luentoesitys Punaiselta Ristiltä joukkueellesi. Halutessasi voit tilata luennon myös työpaikkasi henkilökunnalle tai johdolle, ja avata heillekin miksi osallisuutenne Ketjureaktiossa on ollut niin tärkeä asia. Tiedustelut: pekka.reinikainen@redcross.fi.  

Yhteistyötä jo vuodesta 2010

Kilometrikisa ja Suomen Punainen Risti ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2010. Kilometrikisan osallistujamäärän kasvaessa yhä useampi joukkue on osallistunut myös Ketjureaktio-tempaukseen. Tänä kesänä paukahtaa 1 000 000 € rikki! Uskomaton summa – nyt on aika tehdä uusia ennätyksiä!

Kuinka osallistua?

Ketjureaktio-keräys toimii Kilometrikisan "sisällä". Joukkueen ilmoittaminen Ketjureaktio-kisaan on helppoa.

Rekisteröidy Kilometrikisan netissä.
Perusta joukkue. Klikkaa ilmoittautumislomakkeella "Osallistumme Punaisen Ristin Ketjureaktioon".
Kutsu polkijoita mukaan joukkueeseesi. Ilmoita heille joukkueen nimi ja osallistumiskoodi, jonka saat joukkueen perustamisen yhteydessä.
Jokainen joukkueen jäsen merkitsee esimerkiksi viikoittain kertyneet kilometrit joukkueen tulokseen Kilometrikisan nettisivuilla. Sivujen laskuri laskee Ketjureaktioon ilmoittautuneiden joukkueiden polkemien kilometrien lisäksi myös ajan tasalla olevan keräyssumman. Joukkueen omalla sivulla on myös laskuri, joka huomioi kaikki joukkueen keräämät kilometrit. (1 €/25 km)

Ketjureaktio-kampanjassa kerätyn avustussumman lahjoitus 

Joukkue lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron. 
Katso joukkueen keräämä lahjoitussumma joukkueen omalla sivulla olevasta Ketjureaktio-laskurista. Se huomioi kaikki joukkueen keräämät kilometrit.
Tee lahjoitus Suomen Punaisen Ristin -verkkosivujen kautta. Valitse alavetovalikosta ''muu summa'' ja kirjaa kilometrien perusteella lasketun avustussumman määrä valikkoon. 
Voit lahjoittaa avustussumman heti tai tilata sille laskun. 

Ketjureaktion-kampanjaan voi osallistua myös yksityishenkilönä. Ohjeet maksuun Punaisen Ristin -verkkosivuilla. Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä: lahjoitukset@punainenristi.fiSPR Ketjureaktio