Polar Flow -sovellus

Kilometrikisa-tilin yhdistäminen Polar Flow -palveluun

Kilometrikisaajat voivat halutessaan ottaa käyttöönsä ilmaisen Polar Flow -sovelluksen, jonka kautta poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista siirtää automaattisesti Kilometrikisan kalenteriin. Polar Flow -sovelluksen käyttäminen ei edellytä urheilukelloa tai aktiivisuusmittaria. 

Polar Flow -sovelluksen käyttöönotto 

 Lataa Polar Flow -sovellus omaan mobiililaitteeseen ja luo itsellesi tili, jos sinulla ei jo  ole sitä.

 Kirjaudu sisään Kilometrikisaan ja aktivoi omista tiedoista kohta: Yhdistä Polar-tilisi Kilometrikisaan.

 Pyöräilytietojen synkronointi tapahtuu automaattisesti ja jatkossa kaikki Polar Flow -  sovelluksen kautta kerätyt pyöräilykilometrit ja -minuutit siirtyvät Kilometrikisan kalenteriin.      

 Tietojen siirtyminen edellyttää sitä, että osallistuja laittaa pyöräilemään lähtiessään Polar Flow -sovelluksesta pyöräilyharjoituksen päälle ja lopettaa sen hypätessä pois pyörän selästä ja tallentaa suorituksen. Vain tallennetut harjoitukset siirtyvät.

 Halutessaan yhteyden Polar Flow -tiliin voi purkaa milloin tahansa. Jo siirretyt kilometrimerkinnät säilyvät ennallaan. 

Sähköpyörillä polkijoille tiedoksi

Mikäli ajat sähköpyörällä sinun tulee aktivoida Kilometrikisan Omat tiedot -sivulta asetus: ''Kyllä, ajan sähköavusteisella polkupyörällä''. Kaikki ajetut kilometrit siirtyvät automaattisesti Polar Flow’sta kalenteriin normaalisti. Jos Polarin laitteella on valinnut lajiksi sähköpyöräilyn, huomioidaan tämä myös siirrossa ja kilometrit merkitään automaattisesti sähköpyörällä ajetuiksi. Voit myös halutessasi käydä manuaalisesti merkitsemässä Kilometrikisan kalenteriin kyseisen päivän kilometrit sähköpyörällä ajetuiksi milloin vain, jos sähköpyöräily-profiili ei jostakin syystä ole valittavanasi vaikkapa omassa Polar-rannelaitteessasi. Polar Flow -appiksesta sähköpyöräily kuitenkin löytyy lajivalintojen joukosta. 

Polar Flow -yhteyden purku 

Halutessasi voit purkaa Kilometrikisan yhteyden Polar Flow -tiliisi Kilometrikisan Omat tiedot -sivun asetuksista. Jo siirretyt kilometri- ja minuuttimerkinnät säilyvät ennallaan. 

Huom. Yhteyden purkaminen on mahdollista tehdä myös Polar Flow -palvelun puolelta. Harjoitustietojen synkronointi päättyy riippumatta siitä, missä yhteyden purkaminen tehdään. Huomaa kuitenkin, että mikäli yhteys puretaan Polar Flow'sta Kilometrikisa ei "tiedä", että yhteys on purettu ja esittää yhteyden edelleen aktiivisena. Yhteyden saat kuitenkin päivitettyä myös Kilometrikisan näkökulmasta poistetuksi yksinkertaisesti klikkaamalla Kilometrikisan puolella "Pura yhteys" -nappia. Voit halutessasi luoda yhteyden milloin tahansa uudelleen.

Pyöräilijä OulussaSPR Ketjureaktio


Polar


Suomen Työsuhdepyörä


Powered by Tunturi

Move & Go


Bikester


Suomen Metsä


Punainen Risti - Röda Korset