Suomen Metsä

Hyväntekeväisyyspyöräily Helsingistä Hankoon 27.5.2023

Suomen Metsä -aloite järjestää hyväntekeväisyyspyöräilyn Helsingistä Hankoon 27.5.2023, jossa Kilometrikisa on mukana yhtenä tärkeimpänä yhteistyökumppanina. Haluamme kutsua sinut mukaan pyöräilemään Suomen metsien suojelemisen puolesta.

Suomen Metsä on voittoa tavoittelematon aloite, jonka tavoitteena on suojella Suomen
metsiä ja lisätä ihmisten tietoisuutta metsiä ja biodiversiteettiä vaarantavista ongelmista.

Metsäalueen suojelemista varten Suomen Metsä kerää varoja lahjoitusten muodossa.
Lahjoituksia tulee niin organisaatioilta, yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltäkin – kuka tahansa saa lahjoittaa, jokainen lahjoitus on tärkeä. Metsäalue hankitaan Etelä-Suomesta, jossa luonnonsuojelualueita on vähiten Suomessa. Kaikki lahjoitukset menevät kokonaisuudessaan Luonnonperintösäätiön luomalle ja ylläpitämälle tilille.

 

Ole osa ratkaisua ja tule pyöräilemään kanssamme

Helsingistä Hankoon hyväntekeväisyyspyöräily on maksuton tapahtuma, joka sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle pyöräilijälle. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan tarkoituksena on pyöräillä yhteisönä ja hyvällä yhteishengellä, tuoden Suomen metsien suojelua näkyväksi. Pyöräiltävä reitti on pituudeltaan noin 155 kilometriä ja suunniteltu helppokulkuiseksi. Tahti matkalla on maltillinen, joten mukaan voi osallistua, vaikka takana ei olisikaan niin paljon pyöräilykilometrejä. Reitin päätepisteessä Hangossa kaikkia osallistujia odottaa lämmin, iloinen ja riemukas vastaanotto.

Ole osa ratkaisua ja tule pyöräilemään kanssamme! Pyöräily sopii erinomaisesti niin työ- ja kaveriporukoille kuin yksin polkeville – matkalta seuraa löytyy varmasti. Tulossa on huikea  tapahtuma tärkeän asian puolesta, jonka vaikutukset koskettavat meitä kaikkia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Suomen Metsän verkkosivuilla

Mitä tarvitset, jotta voit olla mukana pyöräilemässä

Mitä sinulta ei vaadita, jotta voit olla mukana pyöräilemässä

Kaikki pyöräilijät ovat vastuussa itsestään ja varusteistaan tapahtuman ajan.   

Päivitämme verkkosivujamme ja sosiaalisen median tilejämme aktiivisesti, joten otahan tilit seurantaan: InstagramFacebook ja LinkedIn. Verkkosivuilta ja sosiaalisen median tileiltä saat lisätietoa aloitteesta ja tulevasta pyöräilystä sekä näet, kuinka moni on aloitteessa jo mukana.

Yhdessä eteenpäin

Yhteistyö Kilometrikisan kanssa on erittäin tärkeää meille, sillä heillä on kokemusta pyöräilyn ja hyväntekeväisyyden yhdistävien pyöräilytapahtumien järjestämisestä. Helsingistä Hankoon -pyöräreitin on suunnitellut Pyörämatkailukeskuksen reittipyöräkonkari Taneli Roininen. Olemme erittäin kiitollisia, että he ovat mukana tukemassa ja auttamassa Suomen Metsä -aloitetta saavuttamaan tavoitteensa. Ja unohtamatta tietysti, että 155 kilometriä on aika mukava summa merkittäväksi Kilometrikisan kalenteriin!Suomen Työsuhdepyörä


Move & Go


Wattcoach – Ride ahead.


Polar


Punainen Risti - Röda Korset


SPR Ketjureaktio